Световни букмейкъри навлязоха в България точно преди Европейското 2016

Европейското първенство по футбол в България бе белязано от раздаването на лицензи от Държавната Комисия по залозите. Точно преди старта на Европейското първенство по футбол 2016 в България започна работа, соченият за световен лидер в областта на спортните залози:

Бет365 получиха лиценз от Държавната комисия по залозите и игрите в интернет, но трябваше да изтрият всички стари сметки на свои играчи и да започнат регистрация на ново.
Те бяха принудени да изтрият всички стари сметки на свои клиенти от България и да им върнат парите. Сега всеки български клиент на бет365 ще трябва да влезе в българския им сайт, който виждате горе и да се регистрира напълно на ново.

Това се наложи, тъй като Държавната Комисия имаше доста нови изисквания, на които бет365 се опитваше да отговори в продължение на повече от 3 години.
За щастие на феновете, сега има по-голям избор от сайтове за залози, което както винаги като по-голяма конкуренция, носи по-добри условия за нас обикновените граждани.

сайтове за залози на европейскотоБет365 не може да се отвори със стара потребителска сметка, защото всички стари акаунти бяха премахнати за територията на България. Всеки гражданин над 18 години може да си отвори нова сметка и Бет365 се канят да раздават и бонуси за нови клиенти.
Въпреки всичко, ние от брейкингбет ви препоръчваме да бъдете изключително внимателни и да не давате личните си данни никога на непроверени сайтове. Сайтовете, които са позволени от Държавната Комисия са проверени от тях и се държат под отчет от Държавните органи в България, така че имат доста по-голяма сигурност от всички останали сайтове.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*