Тотална промяна при залаганията в България

Точно преди Европейското по футбол 2016, залозите в България претърпяха тотална промяна и лиценз за залагания в България получи световният лидер при спортните залагания бет365, чиито банер виждате долу:

Тази рязка промяна в законодателството и лицензирането от страна на Държавната Комисия за онлайн залагания не дойде неочаквано. Тя беше резултат на 3 годишни преговори и борби по съдебен и извън съдебен път.

добри сайтове за онлайн залозиЛично смятаме, че винаги по-голямата конкуренция дава повече свобода на потребителите и води към по-добро обслужване и покачване на ползите на крайния потребител. Само времето може да покаже дали и тук това е случаят, но определено нещата се раздвижват след като имаме вече трети лицензиран оператор за територията на България.

През 2013 влезе в сила законът, който регулира всички видове игри с пари, но 3 години отне на законодателя и изпълнителната власт да подредят нещата така, че да се получи реално функциониращ закон, който да насърчава конкуренцията и внасянето на данъци в хазната.

През тези 3 години, обстановката в България се промени много и сайтове като Еврофутбол имаха шанса тотално да преструктурират бизнеса си и да се превърнат в напълно конкурентно способна компания на всички водещи компании от този сектор в света.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*