Сайт номер едно за залози за 2016 и 2017 година

Здравейте приятели, отново е време да дадем своята класация за сайт номер едно за залози за 2016 и 2017 година.
През изминалата година няколко сайта получиха лиценз за работа в България и това промени тотално класацията. Водещите фигури обаче си остават следните:

Сайтът, който виждате горе е сайта за залози на бетфеър. Той е първият световно известен сайт за залагания, който получи лиценз в България.
Поставяме го на първо място в нашата класация на залозите в България, защото работи по тотално иновативен начин и предразполага към по-високи коефициенти.

Следващият сайт е Австрийски и е също един от световните лидери. Рекламата му е в клипа на Лейди Гага Покерфейс и на екипите на Реал Мадрид до 2013 година. Долу ви представяме сайта на Буин, който получи лиценз през 2017та година и вече е напълно легален в България.

Тук в Breaking Bet BG винаги се стараем да извлечем максимума от всяка една ситуация. Затова основните ни критерии са колко високи са коефициентите и колко е сигурен сайта.
Бетфеър работи чрез така наречените пазари за залози и е сайт тип борса за залагания.
Това означава, че по-скоро залагате срещу други реални хора, отколкото срещу самия сайт.
Тази иновативност е причината да поставим бетфеър на първо място в нашата класация за сайт номер едно при залозите за 2016 и 2017 година.

На второ място в класацията ни, поставяме най-големият сайт за залагания в света – бет365.
Сайтът на бет365 се слави от години като най-добрият сайт за онлайн залози. Те предлагат множество услуги, като мачове на живо и картина и звук от най-интересните спортни събития и футболни мачове по света. От 2016 са с лиценз от България и предоставят легални залагания за българските фенове.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*